Hallo!

Ik ben Annemieke. Vaak krijg ik te horen dat ik een rustig iemand ben. Dat ik goed kan luisteren, werd me als kind al vaak verteld.

En dat doe ik nog altijd, en graag.  Ik hou ervan om naar anderen hun verhalen en ervaringen te luisteren en hen zo beter te leren kennen als unieke persoon met unieke eigenschappen en een unieke levensgeschiedenis.

Sinds augustus 2021 werk ik als zelfstandige psychologe, momenteel in de praktijk JeZZ Consult in Geel, en in de Therapiepraktijk in Herentals.

 

 

Opleiding

In juni 2020 studeerde ik af als master in de klinische psychologie (volwassenen) aan de VUB.

Daarna volgde ik het Postgraduaat: diagnostiek van welzijn en gezondheid bij volwassenen (Thomas More), waarbij onder andere gekeken wordt naar hoe je best slaapstoornissen en een burn-out behandelt.

In september 2022  begin ik aan de vierjarige therapieopleiding in de interactionele vormgeving (Educatieve Academie, Berchem) om me later ook psychotherapeute te mogen noemen.

Opleidingen:

Master Klinische Psychologie, Vrije Universiteit Brussel (VUB, 2020)

Postgraduaat: diagnostiek van welzijn en gezondheid bij volwassenen (Thomas More, 2021)

Korte training Schaduw van de hulpverlener (Educatieve Academie Berchem, 2021)

ACT Basisopleiding (ACT Guide, 2022)

Brainspotting Fase 1 (september 2022) en Fase 2 (november 2022)

Basisopleiding Een taal erbij (Systeemacademie, november 2023)

Postgraduaat psychotherapie in de interactionele vormgeving, integratieve psychotherapie en counseling met cliëntgerichte-experiëntiële basis (Educatieve Academie, i.o.)

Intervisie en supervisie

Erkenning

Als psycholoog ben ik erkend door de overheid (visumnummer 317704) en de Psychologencommissie (erkenningsnummer 812126959). Hiermee ben ik gebonden aan de deontologische code, waar onder andere het beroepsgeheim onder valt.