Betaling

 

Een sessie duurt 50 minuten en kost 65 euro. Dit bedrag dient aan het einde van het gesprek betaalt te worden. Dit kan cash, of via de Bancontact/Payconiq app op je smartphone.

Daarnaast bied ik, onder bepaalde voorwaarden, laagdrempelige psychologische hulp aan die goedkoper is (zie hieronder bij Terugbetaling).

 

Verwittigen bij afwezigheid

 

Wanneer een afspraak niet kan worden nagekomen, vraag ik je om me hier binnen 24 uur van op de hoogte te brengen. Verwittigen kan via mail of telefonisch. Wanneer er niet tijdig wordt verwittigd, zal de sessie in rekening worden gebracht (65 euro, ook voor ELP-cliënten).

Terugbetaling

 

De meeste mutualiteiten bieden een (beperkte) terugbetaling aan. Tijdens het kennismakingsgesprek zal ik vragen naar je mutualiteit. De nodige administratie wordt door mij bijgehouden, zodat dat alvast geen zorg hoeft te zijn.

Ik ben erkend eerstelijnspsycholoog en biedt (onder bepaalde voorwaarden) laagdrempelige psychologische hulp.
Een sessie kost 11 euro (of 4 euro indien verhoogde tegemoetkoming). Het eerste gesprek is echter gratis. Maximum van 8 sessies/jaar.

Dit is voor mij echter enkel mogelijk voor 8 cliënten per week, wat betekent dat er bekeken moet worden of er op het moment van je aanvraag ruimte voor is en of je onder de voorwaarden valt.